Aktiviteetit

"Huvilupa tekee vapaa-ajastasi mukavampaa!"

Pelejä ja puuhaa maan täydeltä

Huviluvan avulla järjestät synttärit, polttarit, virkistyspäivät tai muut kemut mille tahansa porukalle. Huviluvassa sinua odottaa yli 30 erilaista aktiviteettia. Paintball- ja laserpeleistä, sisäleikkipuiston minifiguureista aina oikeaan kaivinkoneeseen asti. Tutustu ja varaa aikasi hauskanpitoon jo tänään!

 

Huvimaa sisäleikkipuistossa pelejä ja hauskaa tekemistä

Huvimaassa voi puuhata monen erilaisen aktiviteetin parissa jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin. Yksi Huvimaan ohjaaja on paikalla auttamassa ja valvomassa toimintaa. Tervetuloa sovitusti paikan päälle tutustumaan!

Kiipeä siis valtaistuimelle ja ryhdy Huvimaan hallitsijaksi pitämällä synttärit tai muut kemut Huvimaassa. Meiltä löytyy myös keittiö ja linnanpöytä tarjoiltavia varten; mikro, keittimet ja jääkaappi pakastinlokerolla. Pienimpiä varten löytyy syöttötuoli ja hoitopöytä. Huvimaa tarjoaa posliiniset ruokailu- ja tarjoiluastiat sekä kahvit ja teet kaupan päälle.

Parhaat laserpelit Huviluvassa

Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti ikään ja sukupuoleen katsomatta. Huviluvan laserpelit soveltuvat kouluikäisten liikuntatunneille ja synttäreille, aikuisten polttareille, yritysten virkistyspäiville tai ihan kelle tahansa! Meillä saatte pelata omalla tavallanne juosten tai hiipien sekä pitää taukoja koko varausajan kuten haluatte.

Hauskat laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön autenttisella post-apokalypsi-teemaisella Huviareenalla, joka on Pohjoismaiden suurin laser-sisäpeliareena. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet Dominator-tukikohdat!

Paintball-pelit tarjoaa huvilupa

Kokeile jotain uutta ja viihdyttävää Huviluvan Paintball-pelien muodossa. Paintball soveltuu erinomaisesti synttäreihin, polttareihin, virskistyspäiviin tai ihan vaan huvitteluun kaveriporukalla. Värikuulapelejä voitte pelailla sisällä tai ulkona. Sisällä pelaaminen onnistuu Huviluvan autenttisella kaupunkisota-areenalla, Huvihallissa. Ulkona järjestettäviin paintball-peleihin valittavissa on neljä (4) erilaista metsäpelikenttää, joiden läheisyydessä on kolme (3) taukopaikkaa grillausta ja ”virkistystä” varten. Varusteiden vuokraus on myös mahdollista!

Opiskelijoilla on maanantaista torstaihin koko päivän opiskelijahinnat sisäareenalla ja ulkoareenalla aina!

Huvilupa tekee vapaa-ajastasi vielä hauskempaa!

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö