Pelimuodot

Pelimuodot

Tässä kerrotaan viidestä yleisimmistä pelimuodosta uudessa Huviareenassa.

Domination

Uusi, kilpailullisempi pelimuoto laserissa, uudessa Huviareenassa!

Kaksi joukkuetta, jotka koittavat vallata ja suojata Dominaattori-tukikohtia ja kerätä siten pisteitä. Ampumalla Dominaattoria saa sen omalle joukkueelle, mutta toinen joukkue yrittää myös vallata sitä. Pitää tehdä yhteistyötä ja kerätä pisteitä, että voittaa kierroksen.

Whack-A-Mole

Liikunnallinen pelimuoto, jossa vikkelyys ja viekkaus vie joukkueen voittoon!

Kaksi joukkuetta, jotka aloittavat omista tukikohdistaan. Kun peli on alkanut kestää jonkin aikaa kunnes yksi kolmesta Dominaattori-tukikohdasta loistaa valoa. Se kumpi joukkue ensimmäisenä pääsee ampumaan Dominaattoria, saa joukkueelle pisteen. Ammuttua tukikohtaa, siirtyy valo toiseen tukikohtaan jolloin pitää päästä ampumaan sitä. Tahti nopeutuu ja samalla peli. Se joukkue, joka saa kerättyä tarvittavat pisteet, voittaa kierroksen. Tietenkin samalla pitää estää toista joukkuetta saamasta pisteitä.

Recon

Nopeus on valttia ja yhteistyö uudessa Recon-pelimuodossa!

Kaksi joukkuetta, jotka aloittavat omasta tukikohdasta. Molemmilla joukkueilla on myös omassa päädyssä oma Dominaattori-tukikohta. Kun peli alkaa, pitää päästä ampumaan keskellä olevaa Dominaattori-tukikohtaa. Tällöin saa pisteen, joka pitää viedä oman pään Dominaattori-tukikohtaan ampumalla sitä. Näin saa yhden pisteen joukkueelle. Se joukkue tietenkin voittaa, joka saa kerättyä tarpeeksi pisteitä. Joukkueessa kannatta olla roolit: hakijat, suojaajat ja estäjät. Sillä jos ehtii menettämään kaikki elämät ennen kuin saa pisteen vietyä omalle tukikohdalle, menettää kannettavan pisteen. Eli pisteiden kerääjiä pitää estää ja samalla estää toista joukkuetta saamasta pisteitä.

 

Team Deathmatch

Perinteinen pelimuoto, jota on pelattu Huviluvalla alusta saakka, nyt vain uudessa Huviareenassa!

Kaksi joukkuetta taistelee vastakkain, ja se joukkue voittaa joka saa tuhottua toisen joukkueen. Perinteinen pelimuoto, jota on pelattu Huviluvassa alusta saakka.

 

Alamo

Hyökkää tai puolusta! Tärkein asia tässä pelimuodossa on yhteistyö ja nokkeluus!

Kaksi joukkuetta, joista toinen aloittaa heti pelin alussa rakennuksesta. Heidän on puolustettava itseään ja toisiaan hyökkäävää joukkuetta vastaan. Puolustava joukkue ei saa lähteä rakennuksesta pois, joillei heiltä lopu elämät. Puolustava joukkue voittaa, jos heille jää edes yksi puolustaja jäljelle ja hyökkäävä joukkue voittaa jos se saa tuhottua puolustavan joukkueen.

 

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 215
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kariskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö