MEILLE TÖIHIN

 

HAKU ON PÄÄTTYNYT, MUTTA MIKÄKI OLET KIINNOSTUNUT NIIN VOIT SIITÄ HUOLIMATTA LAITTAA LISÄTIETOJA JA CV:N ITSESTÄSI NIIN OTAMME TARVITTAESSA YHTEYTTÄ 🙂

 

Haemme uusia asiakaspalvelijoita joukkoomme seuraavasti:

 

 1. Ohjaajia pääasiassa ilta- ja viikonlopputyöhön (lisätiedot alla)

 

 1. Ohjaajan vakanssin lisäksi toisinaan myös toimistoon mm. varauksista, puheluista ja sähköposteista vastaavaa (lisätiedot alla)

 

Työnantajana Suomen Huvilupa Oy ja sijaintina Kaarina.

Huvilupa tarjoaa seuraavia liikuntapalveluita etukäteen varattaville yksityistilaisuuksille:

 

 1. Ohjatut laserpelit sisäareenalla ympäri vuoden ja kesäisin satunnaisesti ulkoareenalla

 

 1. Ohjatut värikuulapelit sisäareenalla ympäri vuoden

 

 1. Ohjatut värikuulapelit ulkoareenalla pääasiassa huhtikuusta marraskuuhun

 

 1. Huvimaan sisäleikkipuistotoiminta yksityistilaisuuksille ympäri vuoden

 

 1. Värikuulavarusteiden vuokraus ja kuljetuspalvelu pääasiassa kesäkautena

 

Kotisivut: www.huvilupa.fi / www.värikuula.fi / www.huvimaa.fi

 

Asiakkaat: Vuoden 2017 asiakasmäärästä (noin 22000) 80% on 4-12 -vuotiaita syntymäpäiväryhmiä (laserpeli ja Huvimaa -sisäleikkipuisto 1,5-2 tuntia per ryhmä) ja 20% värikuulapeliasiakkaita (polttarit, yritykset, yhdistykset, seurat sekä yli 13 -vuotiaat koululaiset 1-2 tuntia per ryhmä). Ryhmiä on keskimäärin 30-45 per viikko ja ryhmäkoot 6-40 henkeä. Sesonkiluontoista toimintaa teemoittain eli joinakin kuukausina ryhmiä on vähemmän ja joinakin enemmän.

 

Työsuhde: Työntekijöiden sopimukset ovat osa-aikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Työ sopii erityisen hyvin opiskelijoille tai kakkostyötä haluaville. Aina seuraavien viikkojen työaikoihin ja -päiviin on mahdollista vaikuttaa itse. Työsuhteen alussa käydään tarvittaessa hätäensiapukoulutus.

Työaika:

 

 1. Ohjaajien työajat ovat pääasiassa arkisin kello 16-21 (joskus myös virka-aikaan 8-16 välillä) ja viikonloppuisin sekä pyhisin kello 9-22 välillä. Työpäiviä voi olla 0-6 per viikko ja työtunteja 0-50 per viikko. Putkeen vedettävien ryhmien määrä pyritään pitämään max kolmessa. Töitä on tarjolla aina, kun on etukäteen varattuja ja vuorotettuja asiakastilaisuuksia sekä niistä koituvia huoltotehtäviä. Vuoroista pidetään kiinni, mutta välillä tulee uusia ja peruuntuu etukäteen varattuja ryhmiä lyhyelläkin varoitusajalla.

 

 1. Ohjaajan vakanssin lisäksi toimistotyöntekijän työpäivät ja -ajat ovat maanantaista lauantaihin (ei pyhäpäivinä) liukuvasti kello 8-18 välillä. Toimistopäivät jaetaan muutaman muun toimistotyöntekijän kesken eli työpäiviä voi olla 0-6 per viikko ja työtunteja 0-50 per viikko.

 

Työtehtävät:

 

 1. Etukäteen varattujen yksityistilaisuuksien asiakaspalvelu, ohjaus ja valvonta. Toimipisteiden ja kaluston huoltotyöt. Ohjaajilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta tai koulutusta.

 

 1. Ohjaajan vakanssin lisäksi toimistotyöntekijän tehtävinä on vastata puheluihin ja sähköposteihin, päivittää varausraporttia ja -kalenteria, pakata pelivarusteita, vahvistaa tapahtumia etukäteen ja kerätä palautteita jälkikäteen tekstiviestitse, hoitaa varustevuokraukset, selvittää varastojen saldot, hoitaa tarvittaessa kaluston ja sisäpisteiden huoltoa, jakaa seuraavan viikon työvuorot ohjaajille ja toimistotekijöille sekä tehdä tilauslistat etukäteen ja sähköiset kuitit jälkikäteen.

 

Työpaikkana Huvilupa on monipuolinen ja työilmapiiriltään rento, vaikkakin siisteys ja järjestys ovat yrityksen toiminnan kannalta tärkeimpiä arvoja.

 

Työnhakijalta edellytetään selkeää vuorovaikutustaitoa, oma-aloitteisuutta sekä hyvää asiakaspalvelu- ja ongelmanratkaisukykyä. Ajokortti tulee olla suoritettu ja tietotekniikan perusosaaminen hallussa. Haemme pidempiaikaista työsuhdetta.

 

Palkkaus (noudatamme Ohjelmapalvelualan työehtosopimusta):

 

 1. Pelkästään ohjaajille tällä hetkellä 9€/tunti ja pyhisin 18€/tunti + mahdolliset kilometrikorvaukset omalla autolla työajan sisällä + vuosilomakorvaukset lain mukaan. Palkka on linjassa työn vaativuuteen nähden. Palkanmaksu suoritetaan viimeistään joka kuun alussa.

 

 1. Ohjaaja/toimistotyöntekijöille tällä hetkellä 10€/tunti + mahdolliset kilometrikorvaukset omalla autolla työajan sisällä + vuosilomakorvaukset lain mukaan. Palkka on linjassa työn vaativuuteen nähden. Palkanmaksu suoritetaan viimeistään joka kuun alussa.

 

Haku on toistaiseksi päättynyt, mutta mikäli olisit silti kiinnostunut tai haluat kysyä lisätietoja niin laitathan CV:si ja kysymykset sähköpostitse osoitteeseen matti@huvilupa.fi niin otamme tarvittaessa yhteyttä.

Yhteystiedot

Suomen Huvilupa Oy

Paintball- ja laserpelivaraukset / -tiedustelut:
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäpeliareena: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö

Galleria
Sijainti