Tietoja yrityksestä

Suomen Huvilupa Oy on synttärien ja muiden kemujen asiantunteva tapahtumajärjestäjä. Luotamme henkilökohtaiseen ja asiakaskeskeiseen palveluun. Olemmehan auki juuri silloin kun sinä haluat ja kuljetamme vuokratavaroitamme (tietyin varauksin) sinne missä sinä olet.

Meidän varauskalenterimme on aina tarkasti varmistettu asiakkaan kanssa ihan manuaalisesti. Silloin ei tule virheitä ja pienet erityistoiveetkin voidaan ottaa huomioon.

Huviluvan avulla järjestät synttärit, polttarit, virkistyspäivät tai muut kemut mille tahansa kohderymälle

Huvimaan sisäleikkipuisto

Huvimaa sopii parhaiten 4-12-vuotiaille lapsille, mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille. Aktiviteettilistalta löytyy näpertelyä, kiipeilyä, ongelmanratkomista ja tasapainottelua. Huvimaa on auki tilausryhmille ja veloitus tapahtuu ajan mukaan.

Katso kaikki Huvimaan aktiviteetit

Huviluvan sisäpeliareena

Huviluvan kaupunkisota-areena on tiettävästi Pohjoismaiden suurin sisäpeliareena lasersotaan ja hajoamattomilla kuulilla pelattaviin paintball-peleihin.

1 500 neliömetrin halliin on rakennettu tähystystorneja, rengasvalleja, huoneita, käytäviä, siltoja ja onpa sinne raahattu muutama turvalliseksi muokattu autonromukin. Siellä sopii väijyä vastustajia välkkyvien valojen loisteessa ja savukoneen hämyssä.

Katso vapaat sisäpeliajat

Huviluvan ulkopelialue

Raadelman ulkopelialueella voi järjestää pelit omilla tai vuokravarusteilla. Alueelle mahtuu pelaamaan kerrallaan kolmekin täysin eri ryhmää ja kenttiä voidaan kiertää järjestyksessä. Tarjolla on laavut ja makkaranpaistomahdollisuudet pelien välillä.

Lähetä ulkopelialueen varaustiedustelu

Värikuulan vuokraamo

Värikuula vuokraa paintball-varusteita omatoimipeleihin missä tahansa pelialueella käytettäväksi. Värikuulan kuljetuspalvelu jopa tuo varusteet noin 50 kilometrin säteellä keskusvarastosta.

Tilaa vuokravarusteet

Suosittelemme ehdottomasti pysymistä ajan tasalla Huviluvan uutisista liittymällä Huviluvan Facebook –yhteisöön.

Yhteystiedot

Suomen Huvilupa Oy

Paintball- ja laserpelivaraukset / -tiedustelut:
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäpeliareena: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö

Galleria
Sijainti