Tietoja yrityksestä

Suomen Huvilupa Oy on synttäreiden ja muiden juhlien asiantunteva tapahtumajärjestäjä sekä ohjattujen liikuntapalveluiden toteuttaja. Luotamme henkilökohtaiseen ja asiakaskeskeiseen palveluun. Olemmehan auki juuri silloin, kun sinä haluat ja kuljetamme vuokratavaroitamme (tietyin varauksin) sinne missä sinä olet.

Meidän varauskalenterimme on aina tarkasti varmistettu asiakkaan kanssa. Silloin ei tule virheitä ja pienet erityistoiveetkin voidaan ottaa huomioon.

Huviluvan avulla järjestät synttärit, polttarit, virkistyspäivät ja muut tapahtumat kaikille kohderymille.

Huvimaa - sisäleikkipuisto

Huvimaa sopii parhaiten 4-12-vuotiaille lapsille, mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille. Touhupisteiltä löytyy muun muassa kiipeilyä, ongelmanratkomista ja tasapainottelua. Huvimaa on auki tilausryhmille ja veloitus määräytyy varauksen keston mukaan.

Huviareena - laserpeliareena

Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti

  • kouluikäisten synttäreille ja liikuntatunneille,
  • aikuisten polttareille,
  • yritysten virkistyspäiville

tai ihan kenelle tahansa!

Meillä saa pelata sekä juosten että hiipien, ja taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Huvihalli - sisäpelihalli

Huviluvan kaupunkisotahalli on tiettävästi Pohjoismaiden suurin sisäpelihalli, jossa pelataan hajoamattomilla kuulilla paintball-pelejä.

1 500 neliömetrin halliin on rakennettu tähystystorneja, huoneita, käytäviä, siltoja ja tuotu muutama turvalliseksi muokattu autonromukin. Siellä sopii väijyä vastustajia välkkyvien valojen loisteessa, sekä savukoneen hämyssä.

Huviluvan ulkopelialue

Raadelman ulkopelialueella voi järjestää pelit omilla tai meidän vuokravarusteilla. Alueelle mahtuu pelaamaan kerrallaan neljä täysin eri ryhmää ja kenttiä voidaan kiertää järjestyksessä. Tarjolla on neljä laavua, sekä makkaranpaistomahdollisuudet pelien välissä tai jälkeen.

Huviluvan värikuulavuokraamo

Värikuula vuokraa paintball-varusteita omatoimipeleihin missä tahansa pelialueella käytettäväksi. Värikuulan kuljetuspalvelu tuo varusteet jopa noin 50 kilometrin säteellä keskusvarastosta.

Tilaa vuokravarusteet

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Sivustolla on käytössä Googlen reCAPTCHA palvelu, Googlen Privacy Policy ja Terms of Service pätevät.

Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö