Huvilupa palautekysely
Huvilupa palautekysely

Tietoja yrityksestä

Suomen Huvilupa Oy on synttäreiden ja muiden juhlien asiantunteva tapahtumajärjestäjä sekä ohjattujen liikuntapalveluiden toteuttaja. Huvilupa on tunnettu hyvästä palvelustaan eli mikäli haluat pitää helpot ja turvalliset juhlat siisteissä ja puhtaissa tiloissa on Huvilupa oikea paikka sinulle.

Luotamme henkilökohtaiseen ja asiakaskeskeiseen palveluun. Olemmehan auki juuri silloin, kun sinä haluat ja kuljetamme vuokratavaroitamme (tietyin varauksin) sinne missä sinä olet. Meidän varauskalenterimme on aina tarkasti varmistettu asiakkaan kanssa. Silloin ei tule virheitä ja pienet erityistoiveetkin voidaan ottaa huomioon.

Huviluvan avulla järjestät synttärit, polttarit, virkistyspäivät ja muut tapahtumat kaikille kohderymille.

Kuvassa ammattilaiset viiden tähden palvelun takana sekä lehtiartikkeli (30.1.2021).

 

Huvimaa - sisäleikkipuisto

Huvimaa sopii parhaiten minimissään 5-vuotiaille lapsille (suositus), mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille. Touhupisteiltä löytyy muun muassa kiipeilyä, ongelmanratkomista ja tasapainottelua. Huvimaa on auki tilausryhmille ja veloitus määräytyy varauksen keston mukaan.

Pääset lukemaan lisää Huvimaasta oheisesta linkistä.

Huviareena - laserpeliareena

Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti lapsille ja vanhemmille lapsenmielisille. Suositusikäraja 8-vuotiaasta ylöspäin.

 • kouluikäisten synttäreille ja liikuntatunneille,
 • aikuisten polttareille,
 • yritysten virkistyspäiville

tai ihan kenelle tahansa!

Meillä saa pelata sekä juosten että hiipien, ja taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Pääset lukemaan lisää laserpelistä oheisesta linkistä.

Huvicity - sisäpelihalli

Huviluvan kaupunkitaisteluareena on tiettävästi Pohjoismaiden suurin sisäpelihalli, jossa pelataan paintball-pelejä hajoamattomilla kumikuulilla.

1500 neliömetrin halliin on rakennettu kerrostaloja, huoneita, käytäviä, siltoja ja tuotu muutama turvalliseksi muokattu linja-autokin. Siellä sopii väijyä vastustajia toivemusiikin pauhatessa sekä savukoneen hämyssä.

Pääset lukemaan lisää paintball-peleistä oheisesta linkistä.

Huviluvan ulkopelialue

Raadelman ulkopelialueella voi järjestää pelit omilla tai meidän vuokravarusteilla. Alueelle mahtuu pelaamaan kerrallaan kolme täysin eri ryhmää ja kenttiä voidaan kiertää järjestyksessä. Tarjolla on neljä laavua, sekä makkaranpaistomahdollisuudet pelien välissä tai jälkeen.

Pääset lukemaan lisää paintball-peleistä oheisesta linkistä.

Huviluvan värikuulavuokraamo

Huviluvalta vuokraat paintball-varusteita omatoimipeleihin, missä tahansa pelialueella käytettäväksi. Huviluvan kuljetuspalvelu tuo varusteet jopa noin 50 kilometrin säteellä.

Vuokraa varusteet ottamalla yhteyttä!

 

 

Peruutusehdot:

 • Kaikista alle viikkoa ennen peruutetuista, mutta ei siirretyistä tapahtumista peritään 50% hinnasta, josta toimitetaan samansuuruinen lahjakortti myöhempää käyttöä varten. Ei koske äkillisiä sairastapauksia.
 • Huviluvalla on oikeus laskuttaa 100% hinta varauksista, joita ei kuitenkaan siirretä tai peruuteta etukäteen.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö