Värikuulapelit Pohjoismaiden suurimmalla sisäareenalla

huvilupa-tapahtuma-turku-varikuula-elamys
Pohjoismaiden suurimmalla sisäpeliareenalla paintball-peleissä käytetään hajoamattomia reball-kuulia.

“Kiitoksia vaan itsellenne! Pelikokemus oli erittäin onnistunut ja oli erittäin hauskaa!! Kehitysideoita en näin nopeasti keksi! Mutta ehdotin jo omalle luokalle jos pidettäisiin pikkujoulut siellä! Että jos ihmiset lähtee mukaan niin olen taas yhteydessä sinuun! -Mika”

Koe paintball -elämys Huviluvan erikoistehostein varustetulla kaupunkitaisteluareenalla. Värikuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit.

Kokeile jotain uutta ja viihdyttävää ja varaa aikaa hauskanpitoon. Oli sitten kyseessä synttärit, polttarit tai virkistyspäivät, Huvilupa tekee vapaa-ajastasi vielä mukavampaa Pohjoismaiden suurimmalla sisäpeliareenalla.

Huviluvan asiakkaiden käytössä on Pohjoismaiden suurin 1500 neliön ainutlaatuinen kaupunkitaistelukenttä erikoistehoisteineen; savu, valo ja musiikki. Pelaamme sisäpeliareenalla Huviluvan hajoamattomilla Reball –kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa. Ikäraja paintball -pelille on 13 –vuotta. Huviluvan laserpeleillä ei ikärajaa.

Tutustu hintoihin täältä. Ryhmien koot minimissään 4 pelaajaa.
Katso vapaat peliajat

Yhteystiedot

Suomen Huvilupa Oy

Paintball- ja laserpelivaraukset / -tiedustelut:
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäpeliareena: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö

Galleria
Sijainti