Polttarit

Parhaat polttarit Turussa järjestää Huvilupa

Järjestä ikimuistoiset polttarit Turussa! Polttareihin on mahdollista valita tekemistä joko laser- tai paintball-pelien muodossa. Autenttisella Huviluvan kaupunkisota-areenalla voitte pelata lasersotaa tai paintballia sisätiloissa. Ulkona järjestettäviin paintball-peleihin valittavissa on neljä (4) erilaista metsäpelikenttää, joissa jokaisessa käytössä katettu taukopaikka grillausta ja ”virkistystä” varten.

Piristääksenne tunnelmaa entisestään voitte pukea polttarisankarin hassun hauskaan naamiaisasuun. Huviluvan valikoimasta löydät 10 erilaista polttariasua.
Tutustu pukuvalikoimaan

Polttaripelien jälkeen virkistäytyminen ja saunominen onnistuu mm. Villa Järvelän tiloissa. Saunatilaukset suoraan Villa Järvelästä, pelit Huviluvalta.

Laserpelit Polttareihin

Sisäpelit käydään Huviluvan 1500 neliön autenttisella kaupunkisota-areenalla. Pelikentällä on oikeita autoja, vaunuja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille, mutta sisäareenalla päästämme maksimissaan 24 henkilön polttariseurueen temmeltämään kentälle samanaikaisesti. Meillä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa.
Lue lisää laserpeleistä

Paintball Polttarit

Sisällä

Koe paintball -elämys Huviluvan erikoistehostein varustetulla kaupunkitaisteluareenalla. Värikuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit.
Lue lisää paintball-peleistä sisäpeliareenalla

Ulkona

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestästät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Polttareihin on mahdollista valita mieleisesi paikka Huviluvan neljästä eri metsäpelikentästä. Kentiltä löytyy myös katetut taukopaikat grillausta varten.
Lue lisää paintball-peleistä ulkopeliareenalla

Ota yhteyttä

Voit tiedustella polttareiden varausta haluamaasi ajankohtaan. Otamme yhteyttä ja vahvistamme lopullisen varauksen!

Nimi: *

Sähköposti: *

Puhelinnumero: *

Toivottu pelimuoto:

Toivottu polttaripäivä ja aikaväli

Arvioitu osallistujamäärä:

Lisätietoja:


Vahvistamme kaikki varaukset vielä erikseen tiedustelun jälkeen.
Vahvistetun varauksen perumisesta peritään 50% kokonaishinnasta oleva peruutusmaksu.

Yhteystiedot

Suomen Huvilupa Oy

Paintball- ja laserpelivaraukset / -tiedustelut:
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäpeliareena: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö

Galleria
Sijainti