"Polttarisankaria huvitutti oikein kunnolla"

Myyntilupauksemme on onnistuneet polttarit viiden tähden palvelulla

 

Järjestä ikimuistoiset polttarit Kaarinassa, aivan Turun naapurissa!

Polttareihin on mahdollista valita tekemistä joko laser- tai paintball-pelien, kuplafutiksen tai karaoken muodossa.

Huviareenalla voitte pelata lasersotaa tai Huvicityssä paintball-peliä sisätiloissa.

Ulkona järjestettäviin paintball-peleihin valittavissa on kolme erilaista metsäpelikenttää, joiden läheisyydessä on käytössä katettu taukopaikka nuotiogrillausta ja "virkistystä" varten.

Huvifutis on kuplajalkapalloa Huviluvan tekonurmikentällä ja karaokelaulannat sekä arcade-pelien pelailu onnistuvat Huvilounge-oleskelutilassa.

 

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Siistit ja puhtaat tilat
Ilmainen pysäköinti Sisäareenalla ilmaiset kahvit ja teet Uniikit miljööt
Sisätiloissa ja kuplafutiksessa omat toivemusiikit Ystävällinen palvelu Sisäareenalla 1600 neliötä tilaa pelailuun
Ulkoareenoilla kolme eri pelikenttää ja mahdollisuus grillaukseen Koko pelialue omaan yksityiskäyttöön Helpot juhlat ja tapahtumat

PAINTBALL-POLTTARIT

Parhaat polttarit Kaarinassa voidaan järjestää joko sisäpeliareenalla tai ulkoareenalla. Sisäareenalta löytyy linja-autoilla ja kerrostaloilla varusteltu kaupunkitaisteluareena. Sisäareenalla pelataan hajoamattomilla Reball –kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa.

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaat paintball-pelit keskellä luontoa. Polttareihin on mahdollistaa valita mieleisesi paikka kolmesta eri metsäpelikentästä. Kentien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten.

Muista myös sankarin naamiaisasut, jotka voit vuokrata meiltä käyttöösi pelin ajaksi!

LASERPELIT POLTTAREIHIN

Koko laserpeliareena omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön Huviareenalla tai Huvicityssä. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille ja varusteita löytyy vähintään 24 pelaajalle samanaikaisesti. Suuremmat polttariryhmät jaetaan useampaan joukkueeseen ja pelit voidaan toteuttaa aina alkikarsinnoista finaalipeleihin.

Meillä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Polttareita varten on uusia pelimuotoja, joista yleisimpiin voi tutustua oheisesta linkistä tai pelipaikalla.

KUPLAFUTIS-POLTTARIT

Varaa koko kuplafutiskenttä varusteiden, ohjauksen ja tuomarin kera omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Pukeudu ilmatäytteiseen kuplaan, taklaa, pyöri, väistä ja yritä saada jalkapallo vastustajajoukkueen maaliin. Yksinkertaisen hikinen aktiviteetti, jossa hauskuus on taattu! Pidä reilu peli mielessä ja ota ilo irti pelikavereiden taklaamisesta.

Palloa pääsee pelaamaan Huviluvan tekonurmikentälle oman ryhmän kanssa. Törmäilyä ja hikoilua luvassa, lempimusiikin soidessa tai ilman. Ohjaaja huolehtii pelin sujumisesta ja turvallisuudesta. Mahdollisuus varata myös suihkutilat pelien jälkeistä peseytymistä varten. Varaa oma tapahtumasi tänään!

KARAOKE-POLTTARIT

Ohjatun liikuntatapahtuman jälkeiset jatkot Huviloungessa!

Huviloungessa pääset ledi-valojen loisteessa laulamaan oman yksityisryhmäsi kanssa Finnkaraokea ja pelailemaan arcade-pelikoneita (mm. Virtua Cop, Sega Rally, Baywatch-, Jurassic Park- ja Star Wars-flipperit, Speden reaktiopeli, Photoplay-konsoli ja Virtua NBA).

50-neliön kokoinen Huvilounge on suunnattu täysi-ikäisille ja maksimissaan 20 hengen yksityisryhmille. Oleskelutilasta löytyvät myös keittiöpiste astiastoineen sekä kahvit ja teet kaupanpäällisinä.

Sopii mainiosti esimerkiksi Huviluvan ohjatun liikuntatapahtuman (paintball, laserpeli tai kuplafutis) ja peseytymisen päätteeksi.

Hilpeät polttariasut juhlakalulle

Piristääksenne tunnelmaa entisestään, voitte pukea polttarisankarin hassun hauskaan naamiaisasuun.

Huviluvan valikoimasta löydät muun muassa seuraavat erilaiset polttariasut.

Huviluvan suihkutilat

Synttäreiden, polttareiden, päättäjäisten sekä muiden Huviluvan tapahtumien jälkeinen suihkuttelu onnistuu Huviluvan suihkutiloissa Kaarinan Piispanristillä (sisäaktiviteettiemme kanssa samassa osoitteessa).

Suihkutilojen varaaminen onnistuu maksullisena lisäpalveluna tapahtumaa varattaessa tai ottamalla suoraan yhteyttä Huvilupaan. Suihkutilojen varaustilanne tarkastetaan aina tapauskohtaisesti.

Suihkutilat varataan yksityisryhmän käyttöön max 45 minuutiksi kerrallaan.

Suihkutiloissa on yksityisryhmälle kaksi erillistä pukutilaa sekä kahdet erilliset suihkut. Huviluvalta löytyy pesuaineet ja rajallinen määrä pyyhkeitä.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö