Polttarit

"Polttarisankaria huvitutti oikein kunnolla"

PARHAAT POLTTARIT JÄRJESTÄÄ HUVILUPA

Järjestä ikimuistoiset polttarit Kaarinassa! Polttareihin on mahdollista valita tekemistä joko laser- tai paintball-pelien muodossa. Huviareenalla voitte pelata lasersotaa tai paintballia Huvihallissa sisätiloissa. Ulkona järjestettäviin paintball-peleihin valittavissa on neljä (4) erilaista metsäpelikenttää, joiden läheisyydessä on käytössä katettu taukopaikka grillausta ja "virkistystä" varten.

PAINTBALL-POLTTARIT

Parhaat polttarit Kaarinassa voidaan järjestää joko sisäpeliareenalla tai ulkoareenalla. Sisäareenalta löytyy erikoistehostein varusteltu kaupunkitaisteluareena. Sisäareenalla pelataan hajoamattomilla Reball –kuulilla, joiden pelituntuma ja koko on sama hajoavan värikuulan kanssa.

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaat paintball-pelit keskellä luontoa. Polttareihin on mahdollistaa valita mieleisesi paikka neljästä eri metsäpelikentästä. Kentien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat grillausta varten.

LASERPELIT POLTTAREIHIN

Uusi areena avattu perjantaina 25.tammikuuta!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön autenttisella keskiaika-teemaisella Huviareenalla. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille, mutta Huviareenalla päästämme maksimissaan 24 henkilön polttariseurueen temmeltämään kentälle samanaikaisesti. Meillä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa. Polttareita varten on uusia pelimuotoja, joista yleisimpiin voi tutustua oheisesta linkistä tai pelipaikalla.

Hilpeät polttariasut juhlakalulle

Piristääksenne tunnelmaa entisestään, voitte pukea polttarisankarin hassun hauskaan naamiaisasuun. Huviluvan valikoimasta löydät 10 erilaista polttariasua.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö