Koululaiset

Tekemistä ja liikuntaa täysin huomaamatta

HUVILUPA KOULULAISILLE

Tuo luokkasi viihtymään ja liikkumaan Huviluvan eri aktiviteeteissa! Viihtyä ja liikkua voitte joko laserpelin merkeissä uudella laserareenallamme tai Huvimaa -sisäleikkipuistossa. Hieman vanhemmille tarjolla myös värikuulaa sisällä sekä ulkona!

LASERPELIT kouluille

Uusi areena avattu perjantaina 25.tammikuuta!

Koulupäivän kohokohta tai päättäjäisten ohjelmanumero. Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meillä saatte pelata omalla tavallanne juosten tai hiipien sekä pitää taukoja koko varausajan kuten haluatte.

Hauskat ja vauhdikkaat laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön autenttisella keskiaika-teemaisella Huviareenalla, joka on Pohjoismaiden suurin laser-sisäpeliareena. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet Dominator-tukikohdat!

Lue lisää laserpeleistä

Huvimaa kouluille

Tuo koko luokka Huvimaahan touhuamaan! Huvimaassa voi puuhata monen erilaisen aktiviteetin parissa jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin. Yksi Huvimaan ohjaaja on paikalla auttamassa ja valvomassa toimintaa.

Lue lisää Huvimaasta

Paintball koululaisille

Yli 13-vuotialle koululaisille on tarjolla vauhdikasta menoa ja meininkiä ohjattujen värikuulapelien muodossa. Värikuulaa voidaan pelata metsässä viihtyen neljällä ulkoareenallamme tai musiikin ja tehosteiden tahtiin sisällä Huvihallissamme.

Lue lisää värikuulapeleistä tai varaa vaikka heti!

Huom. värikuulapelin varaaminen ulkoareenoillemme onnistuu vain ottamalla yhteyttä.

 

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö