Koululaiset

Tekemistä ja liikuntaa täysin huomaamatta

 Huvilupa koululaisille

 

Koko tila omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Tuo luokkasi liikuntatunnille, liikunnalliselle luokkaretkelle tai muutoin viihtymään ja liikkumaan Huviluvan eri aktiviteeteissa! 

Viihtyä ja liikkua voitte joko laserpelin merkeissä uudella laserareenallamme tai Huvimaa -sisäleikkipuistossa yksittäin tai yhdistettynä. Hieman vanhemmille tarjolla on myös värikuulaa (K13) sisällä sekä ulkona sekä kuplafutispelit (pituusraja min 150cm)!

Varaa hieman erilainen liikuntatunti tai järjestä vuoden paras luokkaretki yhdistelemällä liikuntaa ensin laserpelissä ja tämän jälkeen viihtymällä sisäleikkipuistossa. Valinta on sinun. 

 

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Kutsu kaikki ystävät samoin hinnoin Siistit ja puhtaat tilat
Ilmainen pysäköinti Sisätiloissa ilmaiset kahvit, teet ja tetramaidot sekä omat toivemusiikit Uniikit miljööt ja aktiviteetit
Ulkoareenalla grillausmahdollisuus laavulla Halutessasi tuo vain omat tarjoiltavat Laserareenalla mm. 1600 neliötä piilopaikkoja ja aitoja autoja
Sisätiloissa kaikki tarjoiluastiat ja -välineet
kuuluvat hintaan
Koko tila ja pelialue omaan yksityiskäyttöön Sisäleikkipuistossa mm. vanhempien hierontatuoli ja aito kaivinkone
Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Ystävällinen palvelu Helpot juhlat ja tapahtumat

Laserpelit kouluille

Koulupäivän kohokohta tai päättäjäisten ohjelmanumero. Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti minimissään lapsille ja vanhemmille lapsenmielisille. Suositusikäraja 8-vuotiaasta ylöspäin. Meillä saatte pelata omalla tavallanne juosten tai hiipien sekä pitää taukoja koko varausajan kuten haluatte.

Hauskat ja vauhdikkaat laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön huikealla Huviareenalla, joka on Pohjoismaiden suurin laser-sisäpeliareena. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet Dominator-tukikohdat!

Lue lisää laserpeleistä

Huvimaa kouluille

Tuo koko luokka Huvimaahan touhuamaan! Huvimaassa voi puuhata monen erilaisen aktiviteetin parissa jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin. Yksi Huvimaan ohjaaja on paikalla auttamassa ja valvomassa toimintaa.

Lue lisää Huvimaasta

Paintball koululaisille

Yli 13-vuotialle koululaisille on tarjolla vauhdikasta menoa ja meininkiä ohjattujen värikuulapelien muodossa. Värikuulaa voidaan pelata metsässä viihtyen neljällä ulkoareenallamme tai musiikin ja tehosteiden tahtiin sisällä Huvicityssä.

Lue lisää värikuulapeleistä tai varaa vaikka heti!

 

Kuplafutis koululaisille

Yli 150cm-pituisille koululaisille on tarjolla vauhdikasta menoa ja meininkiä ohjattujen kuplajalkapallopelien muodossa. Kuplafutista voidaan pelata Huviluvan omalla tekonurmikentällä ulkotiloissa Piispanristillä.

Lue lisää kuplafutiksesta!

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö