Opiskelijat

HUVILUPA OPISKELIJOILLE

Opiskelijaryhmille värikuulapelejä edulliseen hintaan! Varattavissa myös laserpelit aina sopivaan ryhmähintaan. Opiskelijahinnat ovat voimassa opiskeljaryhmille sisävärikuulahallissamme ma-to ja ulkoareenallamme 24/7.

Värikuulapelit sisähallissa

Sisäpelit käydään Huviluvan 1500 neliön autenttisella kaupunkisota-areenalla, Huvihallissa. Pelikentällä on oikeita autoja, vaunuja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin.

Värikuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit. Opiskelijahinnat voimassa opiskelijaryhmille ma-to.

Lue lisää paintball-peleistä sisäpeliareenalla

värikuulapelit ulkoareenalla

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollista valita mieleisesi paikka Huviluvan neljästä eri metsäpelikentästä. Kenttien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat grillausta varten. Opiskelijahinnat voimassa opiskelijaryhmille 24/7.

Ulkopelimme varattavissa vain ottamalla yhteyttä.

Lue lisää paintball-peleistä ulkopeliareenalla

laserpelit

Uusi areena avattu perjantaina 25.tammikuuta!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön keskiaika-teemaisella Huviareenalla. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Uudet Dominaattor-tukikohdat tuovat jotain uutta joka pelikerralle.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille, mutta Huviareenalla päästämme maksimissaan 24 henkilön opiskelijaseurueen temmeltämään kentälle samanaikaisesti. Meiltä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa. Valittavissa on uusia pelimuotoja, joista yleisimpiin voi tutustua oheisesta linkistä tai pelipaikalla.

Lue lisää laserpeleistä

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö