Yhdistykset

Huvilupa yhdistyksille ja seuroille

 

Koko tila omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Järjestä yhdistyksesi tai seurasi hauskat päättäjäiset tai virkistyspäivät Huviluvassa.

Voitte valita tekemistä joko laser- ja paintball-pelien, kuplafutiksen, karaoken sekä Huvimaa-sisäleikkipuiston muodossa yksittäin tai yhdistettynä.

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Kutsu kaikki ystävät samoin hinnoin Siistit ja puhtaat tilat sekä ystävällinen palvelu
Ilmainen pysäköinti Sisätiloissa ilmaiset kahvit ja teet sekä tetramaidot Sisäpaintball-areenalla linja-autoja ja kerrostaloja
Sisätiloissa ja kuplafutiksessa omat toivemusiikit Halutessasi tuo vain omat tarjoiltavat Laserareenalla mm. 1600 neliötä piilopaikkoja ja aitoja autoja
Sisätiloissa kaikki tarjoiluastiat ja -välineet
kuuluvat hintaan
Koko tila ja pelialue omaan yksityiskäyttöön Sisäleikkipuistossa mm. vanhempien hierontatuoli ja aito kaivinkone
Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Uniikit miljööt ja aktiviteetit Helpot juhlat ja tapahtumat

Laserpelit

Vuoden parhaat lasersotapelit Kaarinassa järjestää Huvilupa!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön uudella post-apokalypsi-teemaisella Huviareenalla ja Huvicityssä. Pelikentällä on esteitä, rakennuksia ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Jokaiselle pelikerralle uutta tuo Dominaattori-tukikohdat.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille ja varusteita löytyy minimissään 24 pelaajalle samanaikaisesti. Suuremmat ryhmät jaetaan useampaan joukkueeseen ja pelit voidaan toteuttaa aina alkukarsinnoista finaalipeleihin.

Meillä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Sisäareenamme sijaitsee Hartwallin vanhalla panimoalueella Piispanristillä, jossa on ilmainen ja laaja parkkialue.

Lue lisää laserpeleistä

Paintball yhdistyksille

 

Sisällä Huvicityssä

Sisäpelit käydään Huviluvan 1500 neliön autenttisella kaupunkitaistelu-areenalla Huvicityssä. Pelikentällä on oikeita autoja, busseja, kerrostaloja ja siltoja. Savu- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Kuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit.
Lue lisää paintball-peleistä sisäpeliareenalla

Ulkona metsäpeliareenoilla

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollistaa valita mieleisesi paikka Huviluvan kolmesta eri metsäpelikentästä. Pelipaikalta löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten. Myös varusteiden vuokraus on mahdollista!
Lue lisää paintball-peleistä ulkopeliareenalla

 

Huvimaa

Huvimaassa järjestät esimerkiksi helpot kauden päättäjäiset tai muut yhdistyksen juhlapäivät. Lasten leikkiessä aikuiset voivat kokoustaa isojen linnanpöytien äärellä tai ottaa rennosti juoden kahvia ja istumalla hierontatuolissa. Aikuiset voivat halutessaan myös liittyä mukaan leikkimään!

Lue lisää Huvimaasta

Kuplafutis yhdistyksille

Pukeudu ilmatäytteiseen kuplaan, taklaa, pyöri, väistä ja yritä saada jalkapallo vastustajajoukkueen maaliin. Yksinkertaisen hikinen aktiviteetti, jossa hauskuus on taattu! Pidä reilu peli mielessä ja ota ilo irti pelikavereiden taklaamisesta. Huvifutis sopii kaikille min 150cm pituisille ja max 110kg Huvifutaajille.

Kuplafutista pelataan Huviluvan uudella ulkotekonurmikentällä Kaarinan Piispanristillä aivan Turun naapurissa. Varaa oma tapahtumasi tänään!

Lue lisää Huvifutiksesta

Huvilounge

Huviloungessa pääset ledi-valojen loisteessa laulamaan oman yksityisryhmäsi kanssa karaokea ja pelailemaan arcade-pelikoneita (mm. Virtua Cop, Sega Rally, Baywatch- ja Star Wars-flipperit, Speden reaktiopeli, Photoplay-konsoli ja Virtua NBA.

50-neliön kokoinen Huvilounge on suunnattu täysi-ikäisille ja maksimissaan 20 hengen yksityisryhmille. Oleskelutilasta löytyvät myös keittiöpiste astiastoineen sekä kahvit ja teet kaupanpäällisinä.

Sopii mainiosti esimerkiksi Huviluvan ohjatun liikuntatapahtuman (paintball, laserpeli tai kuplafutis) ja peseytymisen päätteeksi.

Lue lisää Huviloungesta

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö