Yritykset

"Pullaa syötiin ja kyl vaan niin nam nam"

HUVILUPA YRITYKSILLE

Järjestä yrityksellesi hauskat tyky-päivät, kokoukset tms. Huviluvassa. Mahdollisuus valita tekemistä joko laser- tai paintball-pelien muodossa. Kokoukset ja tilaisuudet pidetään Huvimaan luovassa ympäristössä. 

LASERPELIT YRITYKSILLE

Uusi areena avattu perjantaina 25.tammikuuta!

Laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön uudella post-apokalypsi-teemaisella Huviareenalla. Pelikentällä on esteitä, rakennuksia ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Jokaiselle pelikerralle uutta tuo Dominaattori-tukikohdat.

Meillä ei ole henkilömäärärajausta laserpeleille, mutta sisäpeliareenalla päästämme maksimissaan 24 henkilön työporukan temmeltämään kentälle samanaikaisesti. Meiltä saa myös pelata juosten tai hiipien sekä taukoilla koko varausajan kuten haluaa.

Lue lisää laserpeleistä

PAINTBALL-YRITYKSILLE

Sisällä Huvihallissa

Sisäpelit käydään Huviluvan 1500 neliön autenttisella kaupunkisota-areenalla, Huvihallissa. Pelikentällä on oikeita autoja, vaunuja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Värikuulia on käytössä rajattomasti! Ammu niin paljon kuin ehdit.
Lue lisää paintball-peleistä sisäpeliareenalla

Ulkona

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Tyky-päivän taisteluille on mahdollistaa valita mieleisesi paikka Huviluvan neljästä eri metsäpelikentästä. Kenttien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat grillausta varten.
Lue lisää paintball-peleistä ulkopeliareenalla

KOKOUKSET

Kokouksien ja erilaisten tilaisuuksien järjestäminen onnistuu mainiosti Huvimaan luovassa ympäristössä. Huvimaasta löytyy monenlaista luovuutta herättävää tekemistä kuten virtuaalitodellisuuspeli, hierontatuoli, sähköautorata sekä tietysti videotykki. Tarjoiluja varten käytössäsi on koko Huvimaan keittiö ja laaja tarjoiluastiasto kestitsemiseen.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö