Synttärit

"PARHAAT SYNTTÄRIT IKINÄ"

Parhaat synttärit järjestää Huvilupa

Järjestä ikimuistoiset ja hauskat synttärit Kaarinassa! Lasten synttäreihin suunnitellussa yli 30 aktiviteetin Huvimaassa voi puuhata monenlaista aina jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti. Vastaavasti Huviareenallamme on mahdollista viettää erittäin suositut synttärit laserpelien merkeissä.

Lasten synttärit Huvimaa-sisäleikkipuistossa

Huvimaa on sisäleikkipuisto, jossa tekemistä riittää taatusti jokaiselle synttärivieraalle. Synttäriseurueen käytössä ovat kaikki Huvimaan yli 30 aktiviteettiä. Näistä suosituin huvitus on syvä vaahtomuoviallas, johon kelpaa hypätä trampoliinilta tai korkealta leikkilinnan toisesta kerroksesta. Lattialla ja linnan käytävällä on paljon erilaisia pelejä ja näperreltävää Legoista juna- ja autoratoihin.

Pääset kokeilemaa tasapainolautoja tai virtuaalitodellisuutta (VR). Aikuinen voi hengähtää hierovassa nojatuolissa ja juoda tuoretta kahvia.

Huvimaa sopii parhaiten 4-12-vuotiaille lapsille, mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille.

Huvimaan synttärikutsun löydät oheisesta linkistä.

Huvimaan usein kysytyt kysymykset löydät oheisesta linkistä sivun alareunasta.

Vauhdikkaat lasersynttärit

Uusi areena avattu perjantaina 25.tammikuuta!

Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti ikään ja sukupuoleen katsomatta. Huviluvan laserpelit soveltuvat loistavasti synttäreille liikunnallisessa ja toiminallisessa merkeissä! Meillä saatte pelata omalla tavallanne juosten tai hiipien sekä pitää taukoja koko varausajan kuten haluatte.

Hauskat laserpelit käydään Huviluvan 1600 neliön autenttisella post-apokalypsi--teemaisella Huviareenalla, joka on Pohjoismaiden suurin laser-sisäpeliareena. Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet Dominator-tukikohdat!

Laserpelin synttärikutsun ja löydät oheisesta linkistä. Laserpelin usein kysytyt kysymykset löydät oheisesta linkistä sivun alareunasta.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


Suomen Huvilupa Oy

Varaukset ja tiedustelut
+358 40 8211 930
huvilupa@huvilupa.fi

Muut asiat:
+358 50 4404 915
matti@huvilupa.fi

Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
Ulkopeliareena: Raadelmantie 76, Piikkiö