"Parhaat synttärit ikinä!"

Valitse Huvilupa, mikäli haluat upeat, mutta helpot aikuisen tai lapsen synttärit

 

Koko tila omaan käyttöön omalla porukalla, teemalla tai ilman!

Järjestä ikimuistoiset syntymäpäivät yksityistilaisuuksina Kaarinassa, aivan Turun naapurissa!

Lasten synttäreihin suunnitellussa, yli 30 aktiviteetin Huvimaassa voi puuhata monenlaista aina jättikokoisesta huojuvasta tornista ja vaahtomuovialtaasta virtuaalitodellisuuteen asti.

Vastaavasti Huviareenallamme on mahdollista viettää erittäin suositut synttärit laserpelien merkeissä.

Molemmat yksittäin tai yhdessä.

Synttäreiden järjestäminen ei ole ikinä ollut näin helppoa!

 

"Erittäin asiallista, hyvää ja asiakaskuntaa huomioivaa.

Minua ja minun perhettä kohdeltiin asiakkaana hyvin. Jatkakaa samaan malliin!

Te erotutte suurista ketjuliikkeistä hyvän asiakaspalvelunne johdosta.

Huomioitte asiakkaan henkilökohtaisella tasolla, mikä tekee aina vaikutuksen."

 

Synttärit Huviluvan tapaan

Samat hinnat vuoden jokaisena päivänä Kutsu kaikki kaverit samaan hintaan Siistit ja puhtaat tilat
Ilmainen pysäköinti, kahvit ja teet sekä tetramaidot Ystävällinen palvelu Uniikit miljööt ja aktiviteetit
Halutessasi tuo vain omat tarjoiltavat tai hanki herkkupaketit Huviluvalta Kaikki tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet kuuluvat hintaan Laserareenalla 1600 neliötä piilopaikkoja ja aitoja autoja
Oma ohjaaja, joka hoitaa myös loppusiivouksen Juhlapaikalla ei ole kertakäyttövälineitä, vaan kunnon astiastot Helpot juhlat ja tapahtumat!
Valise halutessasi omat toivemusiikit Sisäleikkipuistossa mm. vanhempien hierontatuoli ja aito kaivinkone Koko tila omaan yksityiskäyttöön

 

Lasten synttärit Huvimaa-sisäleikkipuistossa

Huvimaan sisäleikkipuistossa ei tule tylsää hetkeä, sillä paikan päältä löytyy tekemistä jopa yli 30 aktiviteetin verran! Uskallatko hypätä jättikokoisesta huojuvasta tornista vaahtomuovialtaaseen, vai päädytkö kenties virtuaalitodellisuuden (VR) pauloihin. Huvimaan käytäviltä löydät myös paljon erilaisia pelejä ja näperreltävää Legoista juna- ja autoratoihin.

Lisäksi Huvimaassa pääsee kokeilemaan muun muassa iWall-älyseinää tai ihan oikeaa kaivinkonetta! Ohjaajan avustaessa lasten leikkejä, pystyt vanhempana keskittymään rauhassa tarjoilupuoleen ja rentoutumaan Huvimaan hierontatuolissa tuoreen kahvin kera. Keittiöstä löytyvät kaikki ruokailu- ja tarjoiluastiat, sekä mikro, keittimet, jääkaappi ja pakastin. Lisäksi pienimpiä varten on saatavilla syöttötuoli ja hoitopöytä. Helpottaaksesi synttäreiden järjestämistä voit nyt hankkia myös herkkupaketit halutessasi Huviluvalta. Mukaasi tarvitset ainoastaan mahdolliset tarjottavat ja iloista juhlamieltä!

Huvimaa sopii parhaiten minimissään 5-vuotiaille lapsille (suositus), mutta tekemistä riittää myös vähän vanhemmille lapsenmielisille.

Huvimaan synttärikutsun löydät oheisesta linkistä.

Lahjavinkki:

Halutessanne voitte sankarin kanssa esittää lahjatoiveen myös rahana tavaran sijaan. Huviluvan sisäänkäynniltä löytyy rahalipas, jonka sisällöllä sankari voi hankkia itselleen esimerkiksi yhden toivomansa lahjan. Toimii myös ekologisena ja helppona vaihtoehtona.

Huvimaan usein kysytyt kysymykset löydät Huvimaan omalta sivulta sivun alareunasta.

Vauhdikkaat lasersynttärit

Kaikilla on hauskaa, kun päästään leikkimielisesti sotimaan! Huviluvan laserpelit ovat synttärisuosikki, joka saa ujoimmatkin ulos kuorestaan ja rakentaa tarmokasta taisteluasennetta. Laserpelit soveltuvat loistavasti synttäreille, joilla halutaan saada hiki pintaan ja hymyt huulille!

Lasersota on turvallinen toiminta-aktiviteetti lapsille ja vanhemmille lapsenmielisille. Suositusikäraja 8-vuotiaasta ylöspäin. Meillä saa pelata sekä juosten että hiipien, ja pitää taukoja koko varausajan, kuten haluaa. Huviluvan laserpelit käydään uudella 1600 neliön autenttisella post-apocalypse-teemaisella Huviareenalla, joka on Pohjoismaiden suurin laserpeliareena. Pelikentällä on taloja, esteitä, tähystystorneja, siltoja ja autoja. Lisäksi savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin aivan uusiin lukemiin. Erilaisuutta joka pelikerralle tuovat uudet Dominator-tukikohdat!

Huviareenan keittiöstä löytyvät kaikki ruokailu- ja tarjoiluastiat, sekä mikro, keittimet, jääkaappi ja pakastin. Voit hankkia tarjottavat Huviluvalta herkkupaketteina tai voit tuoda omasi tai hankkia herkkupaketteja Huviluvalta ja yhdistää tähän omat tarjoiltavat. Tarvitset mukaasi siis ainoastaan mahdolliset tarjottavat ja iloista juhlamieltä!

Synttäreiden kutsut voit ladata näistä linkeistä:

1. Synttärikutsu laserpeleihin Huviareenalla

2. (EI KÄYTÖSSÄ VIELÄ Synttärikutsu laserpeleihin Huvicityssä)

Lahjavinkki:

Halutessanne voitte sankarin kanssa esittää lahjatoiveen myös rahana tavaran sijaan. Huviluvan sisäänkäynniltä löytyy rahalipas, jonka sisällöllä sankari voi hankkia itselleen esimerkiksi yhden toivomansa lahjan. Toimii myös ekologisena ja helppona vaihtoehtona.

Laserpelin usein kysytyt kysymykset löydät laserpelin omalta sivulta sivun alareunasta.

 

Synttäreiden järjestäminen

 1. Varaa vapaa-aika varauskalenteristamme tai ota yhteyttä.
 2. Synttärit kestävät useimmiten 1,5h tai 2h, sisällytämme varattuun aikaan tauot, ruokailut yms.
  • Useimmiten hieman pidempi tauko/ruokailu on pidetty noin puolessa välissä varausta. Aikataulutus on täysin sovittavissa paikan päällä ohjaajanne kanssa.
 3. Tarvitset mukaasi vain tarjottavat tai voit hankkia Huviluvalta herkkupaketteja, tarjoilu- ja ruokailuastiat löytyvät paikan päältä. Lisäksi paikan päällä mikro, jääkaappi ja pakastin. Kahvit ja teet tarjoamme kaupan päälle keittovälineineen.
 4. Hintoihin kuuluu yksi ohjaaja, joka riittää Huvimaassa maksimissaan 25 leikkijälle (suositus). Laserpelissä pelaamaan mahtuu kerrallaan 24 pelaajaa. Laserpelivälineitä min 24 ja max 28.
 5. Sisään pääset 10 minuuttia ennen varauksen alkua.
 6. Maksu hoidetaan paikan päällä kortilla, käteisellä tai yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, Tyky, ePassi).
 7. Varauksen päätyttyä ohjaaja hoitaa siivouksen.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö