Tilat

Huviluvan tilaesittely

Huvilupa Kaarinassa koostuu viidestä huvittelualueesta:

Huvimaa, Huviareena, Huvicity, Huvifutis ja Huvilounge.

Lisäksi meillä on Piispanristin suihkutilat sekä Paintball-pelejä varten kolme ulkopeliareenaa Piikkiössä 10km päässä Piispanristin toimipisteestä.

Varatessasi aktiviteetin, saat tilan aina kokonaan oman tilaisuutesi käyttöön.

Huvi-394

Huvimaa

Huvimaa kätkee sisälleen sisäleikkipuiston, jonka saat muiden tilojemme tapaan varattua vain omaan käyttöön porukalla, teemalla tai ilman! Huvimaassa voi puuhata yksityistilaisuuksissa monen erilaisen aktiviteetin parissa, ikäsuosituksemme on 5-vuotiaasta alkaen. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin.

Huviareena

Huviareena on 1600 neliön post-apokalypsi-teemainen areena, jolla käydään kovimmat Laserpeli Valkyrie kamppailut! Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan.

Huvi-141
20230523_121145

Huvifutis

Huvifutis on leikkimielistä kuplajalkapalloa Huviluvan omalla noin 1750m2 tekonurmikentällä ulkotiloissa Piispanristillä. Pelit pelataan kokonaisuudessaan 1,5 tunnin pituisina tapahtumina, josta 60 minuuttia on aktiivista peliaikaa erätaukoineen. Pelierät kestävät 10 minuuttia kerrallaan ja pelit pelataan suosituksena 5 vastaan 5 -peleinä. Loput yksityisryhmän jäsenistä toimivat vaihtopelaajina. Pelaajien minipituus tulee olla 150cm ja maksimi painoraja 110kg. Lisäksi kuplafutis-ryhmän käytössä on pukutila, josta löytyvät wc ja keittiö sekä astiat syömistä varten.

Huvilounge

Huvilounge on täysikäisille ja max 20 hengelle tarkoitettu noin 50m2 karaoke- ja arcade-pelitila. Tilasta löytyvät karaokelaitteisto sekä 90-luvun koukuttavimmat arcade-pelit, kuten Virtua Cop-ammuntapeli, Sega Rally-autopeli, Speden Spelit reaktiopeli, Baywatch-, Jurassic Park- ja Star Wars-flipperit, Photoplay-konsoli ja Virtua NBA-koripallopeli. Lisäksi yksityisryhmän käytössä ovat keittiö laitteistoineen ja astiastoineen sekä kahvit, tetramaidot ja teet. Sopii mainiosti esim. jonkin muun Huvilupa-aktiviteetin ja peseytymisen päätteeksi.

20230621_224651 kotisivu
huvicity 1

Huvicity

Huvicity on 1500 neliön autenttinen kaupunkitaistelu-areena, jolla pääset pelaamaan kumikuula- (eli paintball-pelejä) sekä laserpelejä (Laser Barracuda). Pelikentällä on oikeita autoja, busseja, kerrostaloja ja siltoja. Savu- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan. (Huvicity-peliareenalla ei ole lämmitystä eli itse peliareena on vuodenajoista riippuen viileä.)

Ulkoareenat

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollista valita mieleisesi paikka Huviluvan kolmesta eri metsäpelikentästä. Kenttien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten.

20230527_161814 kotisivu

Suihkutilat

Ohjatun liikuntatilaisuuden jälkeen on hyvä suorittaa peseytyminen esimerkiksi Huviluvan suihkutiloissa Piispanristillä. Tiloista löytyy pukuhuoneet miehille ja naisille sekä yhteensä neljä suihkua, kaksi kummasakin. Suihkutilat varataan maksullisena lisäpalveluna 45 minuutiksi kerrallaan. Varaustilanne katsotaan aina tapauskohtaisesti. Huviluvalta löytyvät pesuaineet sekä rajallinen määrä pyyhkeitä.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö