Tilat

Huviluvan tilaesittely

Huvilupa Kaarinassa koostuu kolmesta huvittelualueesta: Huvimaa, Huviareena ja Huvicity. Lisäksi meillä on ulkoareena Piikkiössä. Varatessasi aktiviteetin, saat tilan aina kokonaan oman tilaisuutesi käyttöön.

Huvi-394

Huvimaa

Huvimaa kätkee sisälleen sisäleikkipuiston, jonka saat muiden tilojemme tapaan varattua vain omaan käyttöön porukalla, teemalla tai ilman! Huvimaassa voi puuhata yksityistilaisuuksissa monen erilaisen aktiviteetin parissa, ikäsuosituksemme on 5-vuotiaasta alkaen. Tekemistä riittää niin näppärälle näpertäjälle kuin aktiiviselle liikkujallekin.

Huviareena

Huviareena on 1600 neliön post-apokalypsi-teemainen areena, jolla käydään kovimmat Laserpeli Valkyrie kamppailut! Pelikentällä on esteitä, taloja, tähystystorneja ja siltoja. Savu-, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan.

Huvi-141
Huvi-295

Huvicity

Huvicity on 1500 neliön autenttinen kaupunkitaistelu-areena, jolla pääset pelaamaan Paintball-pelejä (eli värikuulapelejä). Pelikentällä on oikeita autoja, busseja, kerrostaloja ja siltoja. Savu- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Tila on kokonaan omassa käytössä varatun aktiviteetin ajan.

Ulkoareenat

Huviluvan ulkopeliareenoilla järjestät vauhdikkaimmat paintball-pelit. Päivän taisteluille on mahdollista valita mieleisesi paikka Huviluvan kolmesta eri metsäpelikentästä. Kenttien läheisyydestä löytyy myös katetut taukopaikat nuotiogrillausta varten.

JÄIKÖ JOKIN ASKARRUTTAMAAN? VASTAAMME MIELELLÄMME!


  Suomen Huvilupa Oy

  Varaukset ja tiedustelut
  +358 40 8211 930
  huvilupa@huvilupa.fi

  Muut asiat:
  +358 50 4404 915
  matti@huvilupa.fi

  Sisäaktiviteetit: Kairiskulmantie 16, Piispanristi
  Ulkopeliareena: Raadelmaantie 76, Piikkiö